Tel.: +47 902 92 767

Min historie

MIN HELSE- OG VELVÆREFILOSOFI

1. Kostholdet er individuelt og må tilpasses hver enkelt persons behov. Det beste kostholdet er det som fungerer for DEG. 

2. Fokuser på KVALITETEN av det du spiser, ikke mengder og kalorier.

3. Spis RIKTIGE karbohydrater og fettyper, proteiner og mikroelementer. ALDRI gå sulten og føl deg begrenset i matveien.

4. Spis mat som er skapt av NATUREN, ikke prosessert

5. Spis mer PLANTEBASERT mat

6.  BEVEG deg mer i hverdagen

7. STRESS mindre

8. SOV bedre

HVEM ER JEG?

Hjertelig velkommen til en verden uten begrensende dietter og kaloritelling, der du virkelig kan kose deg med sunn og deilig mat!

Mitt navn er Natalia. Jeg er sertifisert Coach innen helse og velvære fra anerkjente Dr. Sears Wellness Institute i USA, hvor jeg har fullført deres studium Prime-Time Health. Jeg er også yoga-lærer og en stor helse- og velvære-entusiast. 

Før jeg ble begeistret for helse og velvære, jobbet jeg som konsulent i næringslivet og hjalp mange bedrifter med forbedringsarbeid. Tidvis førte dette til en stressende livsstil, og jeg innså etterhvert at jeg ønsket meg noe annet. Jeg videreutdannet meg til å bli yoga-instruktør og coach innen helse og velvære. Det har gitt økt overskudd og hjulpet meg til å ta vare på min egen helse, redusere stress, samt holde meg i form. På denne reisen oppdaget jeg at jeg virkelig brenner for å hjelpe andre med å oppnå et sunnere og lykkeligere liv. Jeg mener at det å kunne inspirere andre til å skape positive endringer i livet og oppnå den helsen de ønsker er en av verdens mest givende og meningsfylte jobber.   

 

JEG ER HER FOR Å STØTTE DEG PÅ DIN REISE MOT ET SUNNERE OG GLADERE LIV. 

OM PRIME-TIME HEALTH

Prime-Time Health er en helseplan for å holde seg frisk, ung og slank, samt leve lenger. Basert på solid vitenskap, ble den utviklet av en anerkjent amerikansk  lege ved navn William Sears. Han har skrevet over 40 populære bøker og mange artikler om kosthold, sunn aldring, livsstil og barneoppdragelse, og har også opptrådt på mer enn 100 TV-programmer i USA og internasjonalt. 

Prime-Time Health er et helse- og livsstilsprogram som hjelper deg med å:

  • eldes saktere og leve lengre

  • forebygge aldersrelaterte- og livsstilssykdommer (f.eks. hjerte- og karsykdommer,kreft, overvekt, demens, leddgikt)

  • redusere stress og få mer energi i hverdagen

  • holde deg slank, fleksibel og sterk